Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Minden jóval töltött kenyér- Főzz szabadon
    Kemencében

    Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

    adminBy admináprilis 12, 2022Updated:december 15, 2024Nincs hozzászólás1 Min Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Az ünnepek után a száraz kenyérnek is lehet egy új esélyt adni és a megmaradt sonkát, sajtot egyebeket felhasználva egy finom ételt tehetünk a családi asztalra. Nézzük nálunk mit is adott a hűtő:

    A kenyeret sakktáblára szeleteltem, egyik irányban megvajaztam a vágásokat, arra merőlegesen pedig mehetnek a finomságok.

    Megfőztem 4 tojást, apróra vágtam szalonnát, sonkát, szalámit, sajtot és lilahagymát. Közben a sütőt 180 fokra kapcsoltam.

    Miután megtöltöttem az egész cipót, rájöttem, hogy nem fér bele az összes finomság, ezért mellé tettem őket. Természetesen mindent pergamenpapírra tettem, hogy ne égjen meg.

    Végül, hogy ne legyen száraz, vajat szeleteltem a tetejére, reszelt sajtot és finomra vágott friss petrezselymet szórtam rá.

    Süssük 20-25 percig lefedve, majd további 15 percig fedetlenül, és hagyjuk a tetejét addig sülni, amíg a sajt aranyszínű nem lesz.

    És ennyi az egész.
    Jó étvágyat!


    Minden, amire a kerti konyhában a kemencézéshez és a grillezéshez szüksége van:
    www.pecmaniak.store

    kemence kenyér kolbász lilahagyma sajt sonka
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    admin
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Főételek 2 Mins Read32 Views

    Borított hús Csirijó módra

    május 16, 2021
    Eszközökről 5 Mins Read509 Views

    Hogyan fűtsük fel a kemencét

    január 4, 2021
    Eszközökről 2 Mins Read7 Views

    Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

    január 4, 2021
    Kemencében 1 Min Read34 Views

    Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

    január 4, 2021
    Bogrács 2 Mins Read160 Views

    Nyírségi gombócleves

    december 27, 2020
    Főételek 2 Mins Read27 Views

    UFOs sertéstarja kolbásszal és zöldségekkel

    december 26, 2020
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. május
    h K s c p s v
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 0
    • 0
    • 6
    • 5
    • 26
    • 140
    • 1 386
    • 29 694
    • 12 822
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.