Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Főételek

    UFOs sertéstarja kolbásszal és zöldségekkel

    adminBy admindecember 26, 2020Updated:január 4, 2021Nincs hozzászólás2 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Mint szinte minden új UFO sütődiszkosz recept, ez is úgy indult el, hogy mi van itthon, esetleg a sarki boltban.

    Az előző napi grillezésből maradt néhány pácolt tarja szelet és a kertben teremnek a zöldségek, szalonna kolbász pedig általában van itthon, nincs e között semmi sem ami nem kerülhet be a megtöltött 8 személyes sütődiszkosszal a parázsba.

    Pácolt sertéstarja kolbászos zöldségekkel UFO sütődiszkoszban

    Hozzávalók:
    UFO FAMILY sütődiszkoszba

    4 evőkanál olívaolaj
    70 dkg sertés tarja
    20 dkg füstölt kolbász
    25 dkg füstölt szalonna
    25 dkg bacon szalonna
    0,5 kg burgonya
    15 dkg paradicsom
    15 dkg vegyes paprika
    15 dkg sárgarépa
    15 dkg petrezselyemgyökér
    3 gerezd fokhagyma
    fűszerek ízlés szerint
        én a következőket használtam:
    PORK Rub fűszerkeverék
    TEXAS Rub fűszerkeverék
    só

    Szponzorált link: UFO sütődiszkosz a gyártótól

    Elkészítése:

    A tarját lehetőleg már előző este, de mindenképpen néhány órával hamarabb vágjuk fel körülbelül kétfalatnyi darabokra és az olajjal, a préselt, vagy apróra vágott fokhagymával valamint egy-egy evőkanál pork és texas rubbal keverjük össze és tegyük a hűtőbe.
    A már beavatott UFO sütődiszkosz mindkét felét vékonyan kenjük be zsírral, majd a csíkokra vágott füstölt szalonnával béleljük ki az alsó részt. A nagyobb kockára vágott burgonyát, paprikát, paradicsomot és a zöldségeket egy tálban sózzuk valamint kissé tegyünk rá a fűszerekből, majd keverjük össze őket, ebből tegyünk egyharmadot a szalonnára, tegyünk rá a vastagabb karikákra vágott kolbászból és a pácolt hús felét.

    Takarjuk néhány szelet baconnel majd ismét zöldségekből tegyünk egy réteget, arra kolbász, hús és bacon, végül a maradék zöldséget rápúpozzok, hogy férjen bele a sütődiszkoszba. A teljesen töltött UFO alját baconnel és szalonnával fedjük le és rázárjuk a fedelét.

    A már előkészített parászban körülbelül egy teljes órát sütjük, közben kétszer háromszor megforgatjuk a sütődiszkoszt.


    Jó étvágyat hozzá!

    A már beavatott UFO sütődiszkosz mindkét felét vékonyan kenjük be zsírral, majd a csíkokra vágott füstölt szalonnával béleljük ki az alsó részt.
    burgonya fokhagyma kemence kolbász paprika paradicsom petrezselyem sárgarépa sertés sütődiszkosz szalonna tarja UFO
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    admin
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Kemencében 1 Min Read7 Views

    Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

    április 12, 2022
    Főételek 2 Mins Read37 Views

    Borított hús Csirijó módra

    május 16, 2021
    Eszközökről 5 Mins Read562 Views

    Hogyan fűtsük fel a kemencét

    január 4, 2021
    Eszközökről 2 Mins Read8 Views

    Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

    január 4, 2021
    Kemencében 1 Min Read34 Views

    Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

    január 4, 2021
    Főételek 2 Mins Read43 Views

    Csirkecombos paella

    december 27, 2020
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. június
    h K s c p s v
     1
    2345678
    9101112131415
    16171819202122
    23242526272829
    30  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 2
    • 2
    • 5
    • 5
    • 23
    • 135
    • 1 381
    • 29 885
    • 12 947
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.