Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Uncategorized

    Pokryté (vysýpané) mäso A ‘la Pecmaniak

    adminBy adminmárcius 14, 2020Nincs hozzászólás2 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Viacerí ste prosili o recept, tak ho chytro pridávam. Stavbou pecí v záhradných kuchyniach sa stále viac snažím vytvárať a skúšať nové jedlá pečené v peci .

    CZN Burak, turecký šéfkuchár, ktorý sa neustále nepríjemne usmieva, ale pripravuje veľmi nápadité jedlá. Základná myšlienka zakrytého mäsa prišla od neho, ale zloženie bolo vyrobené podľa jeho vlastnej chuti.Každý môže mať odvahu pripraviť ho a rovnako ako pri každom dobrom jedle nič nie je vyryté do kameňa. Môže sa ľahko tvarovať tak, aby vyhovoval chutiam každého z úst.

     

    Potrebujeme (na 10 osôb)
    17 litrovu nádobu
    60 cm paella panvice
    10 plátkov krkovičky
    50 dkg bacon
    2 kg hnedej ryže
    1 kg sekaného pliecko
    Pol litra piva
    15 kusov miešanej papriky (kalifornská, kápia, žltá paprika na plnenie)
    20 ks kapustovych listok
    1 celý cesnak
    70 dkg cibule
    40 dkg mrkvy
    40 dkg petržlenu
    Pol kila zelenej fazule
    Pol litra paradajkového pretlaku
    2 plne lyžice soli
    1 balík mletého korenia
    1 balík mletej rasce
    2 štipky mletého kardamonu

     

    Plátky mäsa z oboch strán poklepeme, cca 3-4 minúty pečieme v horúcej masti, potom posolíme a dáme na spodok hrnca. Potom na masti opražíme cibuľu nakrájanu na kocky, pridáme na drobno pokrájaný cesnak a na malé kocky nakrájané údené mäso. Keď sa mäso opečie, 1/4 z nej odoberieme a pridáme k mletému mäsu s pol kila ryžou a ochutíme troškou soli a čierneho korenia. To bude plnka pre 10 kusov papriky. Môžme plniť aj do kapustových či hroznových listov.
    K ostatnej cibuli pridáme na krúžky porezanu mrkvu a korene petržlenu, zostatok mletého čierneho korenia, 2 štipky mletého kardamonu a soľ. Polejeme fľašou piva a trošku dusíme.
    Následne pridáme 5 kusov porezaných paprík každej farby. Dusíme na polotvrdo a nasypeme na mäso. Na to položíme plnené papriky. Potom posypeme kilo a pol hnedej ryže, hlavne medzi prázdne priestory medzi paprikami.
    Paradajkovy pretlak rozmiešame v 2 a pol litra vody a nalejeme na mäso.
    Trošku potrepeme, pokryjeme fóliou a pečieme 2 a pol hodiny v peci pri teplote 240 stupňov.
    Potom vyklopíme na veľký paella panvicu, trošku roztlačíme a posypeme petržlenovou vňaťou.

    A potom Vám prajeme dobrú chuť, a pivo k tomu!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=XrA-yBz07oY

     


    Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
    www.pecmaniak.store

    PRIDAJTE SA K NÁM NA FACEBOOKU AJ NA YOUTUBE!!!

    jedlo do pece jednom hrnci masové jedlo paella paella panvice pecmaniak
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    admin
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Uncategorized 1 Min Read0 Views

    Žemlovka so jablkami a orechom

    március 3, 2024
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    BBQ kura v celku

    június 27, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read2 Views

    Perkelt z kohútích žliaz s hubami

    június 5, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read3 Views

    Palócka polievka

    május 22, 2021
    Főételek 2 Mins Read32 Views

    Borított hús Csirijó módra

    május 16, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    Pastierska tarhoňa

    január 17, 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. május
    h K s c p s v
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 1
    • 1
    • 3
    • 3
    • 26
    • 140
    • 1 380
    • 29 683
    • 12 812
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.