Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Uncategorized

    Žemlovka so jablkami a orechom

    adminBy Pecmaniakmárcius 3, 2024Nincs hozzászólás1 Min Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Pecmaniak

    Email

    Žemľovka je obľúbená v každej rodine a dokážeme ju pripraviť na mnoho spôsobov. U nás je však najobľúbenejšia so sladkými jablkami a orechom. Jej príprava je jednoduchá a výsledkom je výborné sladké jedlo. Žemlovke neodláte.

    Ingredience:
    1 bagetu aspon den staru, nakrajanu na tenke platky /najlepsie na krajaci/
    4 ocistené jablka
    50g vlasskych orechov
    100g krupicoveho cukru
    1/2 litra mlieka
    2 vajcia
    80g masla
    práškový cukor na pocukrovanie

    Postup:
    Kazdy platok bagety natrieme natenko maslom. Maslom tiez vytrieme zapekaciu misku. Ukladame na nu najprv prvu vrstvu bagety a na nu druhu vrstvu jablk, trochu pocukrujeme a posypeme nasekanymi orechami, znovu vrstvime bagetu, na to opat jablka, cukor a nakoniec orechy. Vsetky vrstvy na sebe by nemali byt vyssie, ako 3-4cm, preto by platky mali mat hrubku okolo max 5mm. Metlickou uslahame vajcia, krupicovy cukor rozpustime v mlieku, nechame postat a pridame k rozslahanym vajciam. Vylejeme na platky jablk a bagety. Pecieme asi 30 minut „do zlata”.

    Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
    www.pecmaniak.store

    PRIDAJTE SA K NÁM NA FACEBOOKU AJ NA YOUTUBE

    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    Pecmaniak
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    BBQ kura v celku

    június 27, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read2 Views

    Perkelt z kohútích žliaz s hubami

    június 5, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read3 Views

    Palócka polievka

    május 22, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    Pastierska tarhoňa

    január 17, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read0 Views

    Zapekaný kel v UFO disku

    január 16, 2021
    Uncategorized 3 Mins Read3 Views

    Zemiakový chlieb v UFO – disku na pečenie

    január 6, 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. május
    h K s c p s v
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 0
    • 0
    • 6
    • 5
    • 26
    • 140
    • 1 386
    • 29 694
    • 12 822
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.