Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Uncategorized

    Živánska v pekáči

    adminBy admináprilis 25, 2020Nincs hozzászólás1 Min Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Milovníci dobrého jedla určite nepohrdnú poriadnou dávkou pečeného mäsa. A keď sa pridá aj zelenina, je to delikatesa ako vyšitá. Pravá živánska je skôr záležitosť grilovačiek a opekačiek, no pripraviť si ju môžete aj doma na plechu a potom môže isť do pece.
    Máte radi živánsku?

     

    Potrebujeme:
    1 kg bravčového pliecka
    grilovacie korenie podľa chuti
    600 g zemiakov
    2 cibule
    1 červenú papriku
    1 zelenú papriku
    2 lyžice oleja
    4 strúčiky cesnaku
    1 lyžičku celej alebo drvenej rasce
    2 – 3 vetvičky čerstvého tymianu
    mleté čierne korenie
    soľ

     

     

    Postup:
    Umyté a osušené bravčové mäso pokrájame na širšie plátky. Posypeme grilovacím korením a mletým čiernym korením.
    Ošúpané zemiaky nakrájame na kolieska, očistenú cibuľu na štvrtky, papriku na kocky. Pekáč vytrieme trochou oleja a na spodok rozložíme polovičné množstvo zemiakov. Osolíme a rozložíme plátky ochuteného mäsa. Zvyšnú časť zemiakov spolu s cibuľou, paprikou a očistenými celými strúčikmi cesnaku poukladáme na plátky mäsa. Posypeme rascou, pokvapkáme zvyšným olejom, prikryjeme alobalom a vo vyhriatej rúre pri teplote 200 °C zapekáme 40 minút.
    Potom alobal odstránime, navrch poukladáme vetvičky tymianu a dopečieme ešte asi 10 minút domäkka.

     

     

    Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
    www.pecmaniak.store

    PRIDAJTE SA K NÁM NA FACEBOOKU AJ NA YOUTUBE!!!

     

    bravčové jedlo do pece jednom hrnci masové jedlo zelenina
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    admin
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Uncategorized 1 Min Read0 Views

    Žemlovka so jablkami a orechom

    március 3, 2024
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    BBQ kura v celku

    június 27, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read2 Views

    Perkelt z kohútích žliaz s hubami

    június 5, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read3 Views

    Palócka polievka

    május 22, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    Pastierska tarhoňa

    január 17, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read0 Views

    Zapekaný kel v UFO disku

    január 16, 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. május
    h K s c p s v
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 1
    • 1
    • 3
    • 3
    • 26
    • 140
    • 1 380
    • 29 683
    • 12 812
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.