Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Uncategorized

    Pečené kura s plnkou

    adminBy adminjanuár 23, 2016Nincs hozzászólás2 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Chrumkavé pečené kurča vám bude ešte viac chutiť, ak ho naplníte dobrou plnkou. Fantázii sa medze nekladú. 

    Potrebujeme:
    1 kurča
    soľ
    2 lyžice masla
    Na plnku:
    3 rožky
    100 – 150 g kuracej pečene
    2 lyžice oleja
    200 ml mlieka
    1 cibuľu
    3 vajcia
    2 lyžice nasekanej petržlenovej vňate
    vegetu podľa chuti
    soľ, mleté čierne korenie
    Príloha:
    ryža
    mandle
    šalát

    Postup:
    Umyté kurča zvnútra i zvonku dobre umyjeme, osušíme a posolíme.
    Pripravíme plnku: Rožky nakrájame na menšie kocky. Umytú a osušenú pečeň nadrobno pokrájame. V panvici na malom množstve oleja opečieme nakrájané rožky. Potom ich preložíme do misky, polejeme vlažným mliekom, premiešame a necháme chvíľu odstáť. Nakrájanú cibuľu speníme na zvyšnom oleji. Po vychladnutí ju vmiešame spolu s rozšľahanými vajcami k rožkom. Pridáme nakrájanú kuraciu pečeň, nasekanú petržlenovú vňať, ochutíme vegetou soľou a korením.
    Plnku dobre premiešame a naplníme priestor kurčaťa pod kožou. Zvyšnú plnku dáme dovnútra kurčaťa. Otvor spojíme ihlou alebo zašijeme niťou.
    Naplnené kurča preložíme do zapekacej misy, pokvapkáme rozpusteným maslom, podlejeme vodou, prikryjeme a v rúre vyhriatej na 190° pečieme asi 1 hodinu. Počas pečenia prelievame šťavou. Potom asi na 15 minút odokryjeme a dopečieme pri vyššej teplote, aby sa vytvorila chrumkavá kôrka. Podávame s varenou ryžou, opečenými mandľami a kúskami šalátu.


    Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
    www.pecmaniak.store

    kurča pecene plnené kurča
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    admin
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Uncategorized 1 Min Read0 Views

    Žemlovka so jablkami a orechom

    március 3, 2024
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    BBQ kura v celku

    június 27, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read2 Views

    Perkelt z kohútích žliaz s hubami

    június 5, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read3 Views

    Palócka polievka

    május 22, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    Pastierska tarhoňa

    január 17, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read0 Views

    Zapekaný kel v UFO disku

    január 16, 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. május
    h K s c p s v
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 2
    • 2
    • 3
    • 3
    • 27
    • 141
    • 1 381
    • 29 684
    • 12 813
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.