Close Menu
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Főzz szabadon
    • Aktuális
    • Jó ha tudod
      1. Eljárásokról
      2. Eszközökről
      3. Alapanyagokról
      Featured

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      By adminjanuár 4, 20210
      Recent

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021

      Kemence, ahol a pokol tüze építi a menyországot

      január 4, 2021

      Tárcsa – a közép-európai WOK

      december 27, 2020
    • Miben készítjük
      1. Kemencében
      2. Bogrács
      3. Sütődiszkosz
      4. Tárcsa, vas edények
      5. Grill és BBQ
      6. Kerámia edények
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Hogyan fűtsük fel a kemencét

      január 4, 2021
    • Miből főzzünk
      1. Szárnyasok
      2. Sertés
      3. Marha
      4. Bárány, kecske, nyúl
      5. Halak
      6. Tenger gyümölcsei
      7. Tészták
      8. Vadhúsok
      9. Vegán konyha
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Mit főzzünk
      1. Receptbeküldés
      2. Előételek
      3. Levesek
      4. Főételek
      5. Kenyér, péksütemény
      6. Desszertek
      7. Saláták
      8. Szószok, mártások
      Featured

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      By admináprilis 12, 20220
      Recent

      Minden finomsággal töltött kenyér fotókkal, lépésről lépésre

      április 12, 2022

      Borított hús Csirijó módra

      május 16, 2021

      Tökmagos zabpelyhes kenyér sütődiszkoszban

      január 4, 2021
    • Rólunk
    Bejelentkezés
    Főzz szabadon
    Uncategorized

    Paella s kuracími stehnami A ľa Pecmaniak

    adminBy admináprilis 10, 2020Updated:március 5, 2024Nincs hozzászólás2 Mins Read
    Share
    Facebook Twitter LinkedIn Pinterest Email

    Podľa mňa nie som jediný kto má rád jednoduché jedlá ktoré sa dajú pripraviť v jednej miske. Moje kuracie paella je originálny španielský paella recept pre naše chuťe a na základe jednoducho dostupných zložiek. Určite to nebudete ľutovať, ak to vyskúšate. Toto množstvo sa vyrába v 60 cm paelly a je určené pre minimálne 15 – 20 porcií.

     

    Potrebujeme (na 15-20 osôb)
    1 ks 60 cm paella panvica
    60 cm pokrievka alebo ďalšia panvica
    2,5 kg kuracích stehien bez kosti
    25 dkg udenej slaniny
    30 dkg masti
    1 kg ryže (najlepšie guľatozrnej
    2 dl suchého bieleho vína
    70 dkg miešanej papriky (kalifornská, kápia, žltá paprika na plnenie)
    5 strúčikov cesnaku
    3 ks chilli papričky
    60 dkg cibule
    50 dkg paradajky
    1 kg cukety
    50 dkg cvikly
    60 dkg mrkvy
    50 dkg petržlenu
    20 dkg zeleru
    5 dl paradajkového pretlaku
    3 čajové lyžičky soli
    2 čajové lyžičky červenej papriky
    1/2 čajovej lyžičky šafranu
    1 čajové lyžičky korenia
    3 čajové lyžičky mletá rasce

    Poprvé tuk roztopíme. Slaninu opražíme v masti a pridáme cibuľu. Keď už je opražená pridáme cesnak.
    Odtiahneme cibuľu nabok a vložíme stehná do misky mäso trošku opečieme, potom mletou rascou, paprikou, korením a so soľou, podľa chutí, ochutíme.
    Mäso dobre premiešame s korením potom to premiešame spolu so slaninou a cibuľou. Nalejeme biele víno.
    Do panvice najprv pridáme nakrájanú cviklu, potom pridáme ostatnú zeleninu, ku koncu pridáme paradajky. Posypeme šafranom a všetko dobre premiešame
    Dusíme 10 minút pod pokrievkou.
    Paradajkovy pretlak rozmiešame v 1,5 litra vody a nalejeme na jedlo.
    Pridáme papriky potom ryžu a cuketu. Všetko dobre premiešame a zase zakryjeme.
    Po 3-4 minútách pridáme chilli a premiešame to.
    Podla typy ryže to necháme 12-15 minút dusiť po 3-4 minútách je to dobre premiešať aby nezhorela keď ryža absorbuje vodu.
    Po odstránení z ohňa necháme 10 minút odpočívať.

    Je to krásné aj na zrak ale chuť je nezabudnuteľná pre všetkých našich hostí.

    Veľa štastie ku pripravení a hlavne:

    DOBRÚ CHUŤ
    A
    NAZDRAVIE!!!

    https://youtu.be/uXiFB0kgcEQ

     

    Všetko čo potrebujete do záhradnej kuchyne do pece a na grilovanie:
    www.pecmaniak.store

    PRIDAJTE SA K NÁM NA FACEBOOKU AJ NA YOUTUBE

    jednom hrnci masové jedlo paella paella panvice party jedlo pecmaniak
    Share. Facebook Twitter Pinterest LinkedIn Tumblr Email
    admin
    • Website

    Kapocsolódó CIKKEK

    Uncategorized 1 Min Read0 Views

    Žemlovka so jablkami a orechom

    március 3, 2024
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    BBQ kura v celku

    június 27, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read2 Views

    Perkelt z kohútích žliaz s hubami

    június 5, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read3 Views

    Palócka polievka

    május 22, 2021
    Főételek 2 Mins Read32 Views

    Borított hús Csirijó módra

    május 16, 2021
    Uncategorized 2 Mins Read1 Views

    Pastierska tarhoňa

    január 17, 2021
    Leave A Reply Cancel Reply

    Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Bővítsd Te is a recepttárunk!

    Van egy kitűnő szabadtűzi recepted? Küldd el nekünk néhány jóminőségű fényképpel az info@fozzszabadon.hu címre és mi felvesszük a receptek közé. A legjobb receptek feltöltőit megjutalmazzuk!

    Naptár
    2025. május
    h K s c p s v
     1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    262728293031  
    « márc    
    Látogatóink
    • 0
    • 0
    • 0
    • 3
    • 3
    • 25
    • 139
    • 1 379
    • 29 682
    • 12 811
    Kövess minket a Facebook-on is
    Facebook Pagelike Widget
    Facebook X (Twitter) Instagram Pinterest
    © 2025 FőzzSzabadon www.fozzszabadon.hu.

    Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.

    Sign In or Register

    Welcome Back!

    Login below or Register Now.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google
    Lost password?

    Register Now!

    Already registered? Login.

    Bejelentkezés: Facebook
    Folytatás Google

    A password will be e-mailed to you.